افزایش ۱۰ برابری درآمد با کشت گیاهان دارویی/ ارائه تسهیلات به متقاضیان کشت گیاهان دارویی
شیما عبدالشاه گفت: کشت گیاهان دارویی علاوه بر کاهش 50 درصدی مصرف آب کشاورزی، باعث افزایش 8 تا 10 برابری درآمد اقتصادی کشاورزان میشود.
شیما عبدالشاه گفت: کشت گیاهان دارویی علاوه بر کاهش 50 درصدی مصرف آب کشاورزی، باعث افزایش 8 تا 10 برابری درآمد اقتصادی کشاورزان میشود.
شیما عبدالشاه مجری طرح گیاهان دارویی جهاد کشاورزی استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت گفت: زیره سبز با کمترین نیاز آبی از مهمترین گیاهان دارویی استان محسوب شده و به عنوان طلای سبز شناخته میشود.
وی افزود: شهرستانهای سمنان با حدود ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت زیره سبز، شاهرود با حدود ۲۷۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران، دامغان با سطح زیر کشت ۱۰۵ هکتار گل محمدی و میامی نیز با سطح زیر کشت حدودا ۲۵۰ هکتار فلفل دارویی بالاترین سطح زیر کشت این گیاهان را در استان به خود اختصاص دادهاند.
عبدالشاه با بیان اینکه در استان حدود ۵ هزار و ۶۰۰ تن محصولات گیاهان دارویی تولید میشود؛ اظهار کرد: اغلب این محصولات بهصورت خام در استان یا استانهای مجاور به فروش میرسد و البته حدود ۷ واحد صنعتی مجوز دار در استان گیاهان دارویی را فرآوری میکنند.
مجری طرح گیاهان دارویی جهاد کشاورزی استان سمنان عنوان کرد: از ۱۲۰ گونه گیاه دارویی بومی در استان، تنها۴۵ گونه زیر کشت میرود و از سوی دیگر به منظور جلوگیری از فرسایش خاک و ایجاد ارزش افزوده، تسهیلاتی جهت کشت در اراضی شیبدار و غیرشیبدار برای افراد متقاضی اختصاص پیدا کرده و بهره برداران میتوانند با تشکیل پرونده در جهاد کشاورزی شهرستان و ثبتنام در سامانه سیتا، از این تسهیلات بهره مند شوند.
وی در نهایت ابراز کرد: برنامه ریزی و حمایت از تولید سالم گیاهان دارویی انحصاری با ارزش و همچنین گیاهان دارویی مورد نیاز صنایع غذایی و داروسازی و آرایشی و بهداشتی در داخل و بهخصوص خارج از کشور، از برنامههای در دست اقدام جهاد کشاورزی استان است.
ارسال به دوست