ادارات به حق رفاهی بانوان توجه کنند
به گزارش روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، سکینه الماسی ظهر امروز در نشست با بانوان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، اظهار داشت: بالغ بر ۵۰ درصد جامعه را بانوان تشکیل میدهند که ظرفیت و پتانسیل پرقدرتی برای پیشرفت جامعه خواهد بود.
وی افزود: اگر از بانوان بعنوان افراد توانمند و تاثیرگذار استفاده نشود نمیتوان انتظار داشت جامعه به هدف دخواه برسد.
وی با اشاره به تصویب اشتغال ۳۰ درصد بانوان در هر اداره، بیان کرد: در اداره کل منابع طبیعی استان بوشهر به خوبی این مصوبه محقق شده و از بانوان توانمند توانسته است به خوبی استفاده کنند.
نماینده مردم دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی همچنین به سهم یک درصد رفاهی بانوان در ادارات اشاره کرد و گفت: امیدواریم این سهم یک درصد که برای بانوان کارمند در هر اداره کل برای رفاهی آنها درنظر گرفته شده است نیز محقق شود.

نظر شما :