بیانیه ی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به مناسبت روز تشکل ها و تعاونی ها

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۶ کد : ۶۴۸۷۹ اخبار استان
تعداد بازدید:۱
بیانیه ی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به مناسبت روز تشکل ها و تعاونی ها
مشارکت آحاد مردم در تمام زمینه‌ها آن‌قدر مهم، مؤثر و ضروری است که شورای فرهنگ عمومی کشور روز ۲۲ مردادماه هر سال را در کشور بنام روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی مزین نمود.
حفاظت از انفال الهی (حدود ۸۶ درصد اراضی استان و انواع درختان، بوته‌ها و گیاهان) بی‌شک بدون حمایت، همراهی و همدلی و مشارکت آحاد جامعه و تنها با اندک توان جان بر کفان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و آنهم اندک نیرو و امکانات موجود مطلوب نخواهد بود.
 مطمئناً درصورتیکه این مواهب ارزشمند الهی که پایه توسعه پایدار می‌باشد، به ‌نحو مطلوبی در اختیار آیندگان قرار نگیرد، از ما به ‌عنوان گذشتگان به نیکی یاد نخواهد شد.
 بنابراین بر خود به‌ عنوان مسئول و متولی منابع طبیعی و آبخیزداری استان فرض می‌دانم که این روز و مناسبت خوش یمن را خدمت تمامی تلاشگران بی‌مزد و منت و جهادگرانی که خالصانه با بسیج جوامع محلی در تمامی زمینه‌ها بافکر و قدم خیر، مسبب اقدامات مثبت و خداپسندانه می‌شوید تبریک و تهنیت عرض نموده و تلاش‌های خالصانه شما را به دیده منت بنگرم.
 لذا از آنجایی که اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر برای حفاظت از عرصه ای با بیش‌از ۱/۷ میلیون هکتار همیشه به کمک تشکل‌ها و جوامع محلی نیاز داشته و تقاضای یاری نموده است، اکنون نیز که به تبعیت از فرموده مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای (دامه برکاته) وجناب آقای دکتر رئیسی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برای آبادانی و سرسبزی ایران زمین، طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را به‌صورت عملی و برای جلوگیری از روند شدید بیابانی شدن کشور شروع و به دولت تکلیف نموده و همانگونه که در عنوان طرح نیز آمده‌است ،مردمی بودن آن میباشد
 
    لذا ضمن تبریک مجدد این روز گرامی، دست همکاری و یاری شما عزیزان در این راه عظیم و مهم که در طول ۴ سال، تولید و کاشت بیش‌از ۱۶ میلیون درخت سهم استان بوشهر می‌باشد به گرمی می فشارم.
 
 دیگران کاشتند و ما خوردیم ….ما بکاریم دیگران بخورند
                                                                                            

کلیدواژه‌ها: بیانیه ی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به مناسبت روز تشکل ها و تعاونی ها


اخبار مرتبط


نظر شما :