کاشت نهال حرا در ساحل جزیره نگین بوشهر
در راستای اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در استان و تکمیل تمامی اهداف آن و به منظور توسعه جنگلهای حرا در سواحل ، در مورخ ۷ دی ماه با همت اداره شیلات شهرستان بوشهر ، اداره کل محیط زیست استان و شهرستان و مشارکت جامعه صیادی و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوشهر و فعالان سازمان های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی ۲۵۰۰ اصله نهال حرا در سواحل خلیج نیلگون همیشه فارس ( ساحل جزیره نگین بوشهر ) کاشته شد.
همچنین در اجرای این پویش ( حرا کاری ) مدیران و روساو تعدادی از کارکنان دستگاه های شرکت کننده حضور و مشارکت فعالی داشتند .
محمد حیاتی سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوشهر در حاشیه این برنامه یادآورشد: در راستای تکمیل اجرای طرح یک میلیارد درخت در استان، پویش های مختلفی در حال برگزاری است ، که پویش حرا کاری در مناطق مختلفی از سواحل شهرستان بوشهر با مشارکت احاد مردم و دستگاه ها در دست اقدام و کاشت می باشد .

نظر شما :