کاشت نهال حرا با همکاری فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با فرماندهی یگان ویژه پاسداران استان بوشهر
سرهنگ فیض الله رزمجو فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر دراین خصوص گفت:با شروع و ابلاغ طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و مشخص شدن سهمیه استان در تولید و کاشت نهال نیروهای یگان حفاظت در سراسر استان با تمام قوا وظرفیت از جمع آوری بذر نهالها تا کاشت دوشادوش همه همکاران در تحقق مطلوب طرح مردمی کاشت یک میلیارددرخت فعالیت داشته اند.
سرهنگ رزمجو در ادامه اظهار داشت: نیروهای یگان حفاظت همانطوری که در کاشت نهال همراه با سایر نیروی های نظامی و آحاد مردم مشارکت و فعالیت دارند، به مسئله مهم درختداری و حفاظت از اراضی ملی و جنگلهای سراسر استان حساسیت ویژه دارندو در طول شبانه روز با گشت زنی و رصد حوزه استحفاظی از انفال حفاظت و صیانت می نمایند.
فیض الله رزمجو همچنین به هفته منابع طبیعی و آبخیزداری اشاره و گفت:از همه نیروهای نظامی، انتظامی وتمامی اقشار درخواست داریم که در هفته میمون و تاثیرگذار منابع طبیعی و آبخیزداری با محوریت طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مشارکت داشته باشند زیرا که هرکجا با هم یک صدا و هماهنگ بودیم موفقیت و سربلندی نصیب مردم شریف کشورعزیزمان ایران شد.

نظر شما :