افزایش ۲۰ درصدی بودجه طرحهای آبخیزداری چهارمحال و بختیاری
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: به منظور اجرای طرحهای آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری ۲۰ درصد بودجه آبخیزداری استان افزایش مییابد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: به منظور اجرای طرحهای آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری ۲۰ درصد بودجه آبخیزداری استان افزایش مییابد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، مسعود منصور عصر جمعه در جلسه مشترک اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با مسئولان چهارمحال و بختیاری که در بروجن برگزار شد، گفت: در صورت معرفی طرحهای آبخیزداری به عنوان راه مقابله با خشکسالی در سال آینده بودجه طرحها افزایش خواهد یافت.
وی به عملکرد خوب استان در حوزه آبخیزداری اشاره کرد و ادامه داد: به منظور اجرای طرحهای آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری ۲۰ درصد بودجه آبخیزداری استان افزایش مییابد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۴۸ هزار هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری دچار خشکسالی شده است، تصریح کرد: سند احیای زاگرس تهیه و در کمیته ملی زاگرس مطرح شده است.
منصور با بیان اینکه با اجرای طرح احیای زاگرس مشکل خشکسالی این مناطق حل میشود، عنوان کرد: کمیته گیاه پزشکی کشور در حوزه گون و خشکسالی فعالیت جدیدی انجام خواهد داد.
وی بیکاری را شاه بیت مشکلات چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: دو حوزه آب و خاک زیربنای تمامی مشکلات است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۱۶ تن در هکتار اراضی کشور در معرض فرسایش بادی قرار دارد، افزود: ۱۲۵ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض فرسایش آبی است که ۲۷ میلیون هکتار از آن بحرانی و ۴۵۰ شهر و ۲۶۰ روستا در معرض خطر هستند.
ممیزی صد در صدی مراتع استان چهارمحال و بختیاری
معاون وزیر جهادکشاورزی از ممیزی ۱۰۰ درصدی مراتع چهارمحال و بختیاری تا پایان امسال خبر داد و گفت: مشکل تداخلات زمین در شیخ شبان مجددا بررسی و پیگیری شود.
مسعود منصور ظهر جمعه در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابعطبیعی و آبخیزداری مجلس شورای اسلامی با کشاورزان و دامداران چهارمحال و بختیاری در بروجن از ممیزی شدن ۱۰۰ درصدی مراتع چهارمحال و بختیاری تا پایان امسال خبر داد و اظهار کرد: با اجرای این طرح مرتعداران شناخته میشوند.
وی با اشاره به مشکلات دامداران چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: دامداران در زمان ییلاق و قشلاق جایی به عنوان میان بند ندارند و این معضل شناخته میشود.
معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه مراتع استان باید احیا شود، عنوان کرد: مراتعی که دارای پروانه چرای صرف هستند باید طی دو سال با رویکرد علمی و فنی احیا شوند.
منصور با اشاره به اینکه مرتعداری باید تلفیقی شود، ادامه داد: گیاهان دارویی در مراتع باید کشت شود که این اقدام تأثیر بسزایی در اقتصاد مرتعداران دارد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: کاداستر ۸۳ درصد در این استان انجام شده است و ۱۷ درصد دیگر تا پایان امسال اجرایی میشود.
معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: برای رفع مشکلات تداخل زمینهای مستثنیات و اراضی ملی همچون روستای شیخشبان باید دوباره بررسی و پیگیری شود تا حقوق مردم تضییع نشود.
بر اساس این گزارش، بازدید میدانی از منطقه تنگ صیاد و بررسی خشکیدگی گون در این منطقه، بازدید از پروژههای آبخیزداری در حوزه وستگان و دشت گندمان از برنامههای دیگر رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در سفر به استان چهارمحال و بختیاری بود. دکتر کامران پور مقدم رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال، دکتر هوشنگ جزی مدیر کل آبخیزداری و حفاظت خاک و عباس سمیعی مدیر کل روابط عمومی و امور بینالملل از همراهان رئیس سازمان جنگلها در این سفر بودند.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |