اختصاص 115 میلیارد تومان برای بیابان زدایی و احیای مراتع گلستان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از تخصیص 115 میلیارد تومان اعتبار برای بیابانزدایی و احیای مراتع طی سه سال به استان گلستان خبر داد و یادآور شد: برای این مهم نیز برنامه ریزی شده و هماهنگی های لازم در جریان سفر رئیس جمهور به گلستان انجام شده است.
عبدالرحیم لطفی افزود: در مجموع 616 میلیارد تومان رهاورد اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان گلستان است که امیدوارم این اعتبارات را به نحو درست و صحیح هزینه کنیم و بخشی از مشکلات حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در استان گلستان مرتفع شود.
به گفته لطفی امسال برنامه ریزیهای صورت گرفته وارد مرحله اجرا میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با بیان اینکه برخی از شهرستان های استان مستعدِ بیابانزایی و منشا گرد و غبار هستند، 317 هزار هکتار از اراضی شمالی استان گلستان در معرض بیابانی شدن است که حدود 127 هزار هکتار از این اراضی منشا گرد و غبار هستند.
عبدالرحیم لطفی با اشاره به رهاورد سفر ریاست جمهور به گلستان گفت: در سنوات گذشته پیگیری های زیادی درباره مباحث آبخیزداری، آبخوان داری و مباحث مربوط به آب و جنگل از سوی استان گلستان، مجامع کشوری و دستگاه های کلان کشور انجام شده این مسائل در اولویت پیگیری ها قرار گرفته است.
وی افزود: خوشبختانه در سفر رئیس جمهور به گلستان این مباحث مورد توجه قرار گرفت و برای عملیات آبخیزداری، آبخوان داری، توسعه و حمایت از جنگل ها حدود 500 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که این مهم طی سه سال تحقق می یابد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با بیان اینکه اختصاص این اعتبار موجب می شود تا عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در 350 هزار هکتار از وسعت مناطق کوهستانی، کوهپایه ای و اراضی ملی نیازمند این عملیات به انجام برسد، تصریح کرد: اگر این اتفاق بیفتد سطح عملیات ما در استان به یک میلیون هکتار خواهد رسید.
لطفی با اشاره به اینکه در استان گلستان یک میلیون و 400 هزار هکتار از اراضی نیاز به عملیات آبخیزداری و آبخوان داری دارد، تاکید کرد: اختصاص اعتبار برای اجرای عملیات در یک میلیون هکتار شرایط مطلوبی را برای گلستان رقم می زند و استان را از لحاظ ایمنی و مسائل آب ارتقاء می دهد.
بیان کرد: حدود 317 هزار هکتار از اراضی شمالی استان گلستان در معرض بیابانی شدن است و حدود 127 هزار هکتار از این اراضی منشا گرد و غبار هستند که باید اقدامات احیایی و تثبیت خاک در این نقاط انجام شود.
لطفی با اشاره به اینکه برای مقابله با بیابانزایی طی سنوات گذشته اقدامات خوبی توسط همکاران ما در گنبدکاووس و آق قلا انجام شده بود که این کار در حال توسعه است، متذکر شد: همچنین بخش هایی از شهرهای گمیشان، آق قلا، غرب شهرستان مراوه تپه و گنبدکاووس نیز به این طرح مقابله ای اضافه شده است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |