مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان:
۱۹ تُن چوب و زغال تاغ قاچاق پارسال در شهرستان شاهرود کشف شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ تن چوب تاغ و ۹ تن زغال در حوزه شهرستان شاهرود کشف و ضبط شد، گفت: بیشترین موارد کشف شده از خودروهای عبوری توسط پاسگاه شهید نوری این شهرستان انجام شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ تن چوب تاغ و ۹ تن زغال در حوزه شهرستان شاهرود کشف و ضبط شد، گفت: بیشترین موارد کشف شده از خودروهای عبوری توسط پاسگاه شهید نوری این شهرستان انجام شد.
به گزارش مرآت، جعفر مرادی حقیقی در آیین تجلیل از رییس پاسگاه انتظامی شهید نوری گفت: کشف این موارد به همت و هوشیاری کارکنان پاسگاه شهید نوری شاهرود انجام شد که با درایت خود اجازه عبور خودروهای قاچاقچیان و مافیای چوب و زغال را از این محور نمیدهند.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۳ محموله چوب و زغال تاغ قاچاق در شهرستان شاهرود شناسایی، کشف و خودروی متخلفان توسط نیروی انتظامی توقیف شد، ابراز داشت: قطع درختان با ارزش تاغ میتواند لطمه جبران ناپذیر از جمله بروز ریزگردها را به دنبال دارد و موجب آسیب به زیرساختها شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه شهرستان شاهرود در حوزه کاشت درختان تاغ و گز بسیار فعال هستند، اظهار داشت: عدهای سودجو بلای جان تاغزارها شدند که این اقدام آنها تخلف و خلاف قانون محسوب میشود.
مرادی حقیقی با اشاره به اینکه گرد و غباری که امروزه در کشور و استان سمنان شاهد آن هستیم اثراتش به شهرستان شاهرود هم رسیده است، تصریح کرد: یکی از دلایل بروز ریزگردها از بین رفتن درختچه تاغ است که امیدواریم با اقدامهای ترویجی و اطلاع رسانی از طریق صدا سیما، ارسال پیامک، فرهنگ سازی رسانهها در بین مردم و حضور پر رنگ نیروهای یگان حفاظت این موارد به حداقل برسد.
وی با بیان اینکه به ازای هر هکتار کاشت و آبیاری درختچه تاغ در مرحله ابتدایی هشت تا ۹ میلیون تومان هزینه میشود، ابراز داشت: در مدت طولانی برای نگهداری و حفاظت از این گونه گیاهی تا ۲۰ میلیون تومان هزینه میشود که نگهداری آن عزم عمومی را نیز میطلبد.
ارسال به دوست